asdf

det har hänt nånting med min header, ska försöka fixa det nu!

det ska bli som förrutttttt, tycker jag :]..                                                                                                                skit oxå!


disco ikv! :D

okej jag orkar inte ha det där med 2 kommentarer, det hjälper hur som helst inte.
så ni får bara kommentera när ni känner för det :)? okej jag lär ju få 0 kommentarer på varje inlägg(a).
aja skit samma, nu skiter jag i det!

idag har jag varit på holmsundsbadet med pappa och noah.
det var kul faktiskt, förutom att jag blev nertryckt i vattnet hela tiden och typ tappade andan men dom skrattade bara så det var väl okej dårå ;]
har typ inget att säga om baddageen faktiskt?

taggar ikv! :D disco med rebecca och typ moa på folketshus(?) tror jag..
vilka sska dit?

en sak jag haaaaaaatade med uff discot det var att det var en typ gammal kille som dansade bakom sen tafffsade han, (det känns som om alla kommer tycka jag är omogen nu, men det var fan inte kul.. btw, så är det inte första gången heller, tyvärr) asså fatta äcklig & ful han var. jag blir fortfarande äcklad bara jag tänker på det..

tror det inte blir nå mer skrivet i det här inlägget, faktiskt.
såtjadå!


•före & efter

jag sa ju att jag hade städdag idag och då tog jag bilder
FÖRE & EFTER!


det var före bilderna och här kommer en och samma bild på 2 st efter bild(er)sådärja, det vart rätt så bra iaf, om man tänker efter på hur det brukar se ut när jag ändå har städat.. usssch det ser fortfarande inte bra ut!(a). som ni ser orkade jag inte redigera bilderna.. jag gjorde om lite så dom 2 sista skulle sitta ihop men det var som himla dåligt så jag gjorde bara sådär, hoppas det inte gör nåt?

OCH LINA, KLARA OCH SELIN.
om ni ser det här så måste jag bara säga att det går på lördag att vi har den där kvällen men jag har ib cup på dagen, våran sista match är typ 4 så jag hinner ju iaf. :)
men då vet ni det.

glöm inte att kolla inlägget under, viktig info. ;)


•2 kommentarer = nytt inlägg!

hellu alla :)

nu har jag nyss kommit hem från ib träningen. det gick bara brabra idag.
tillbaka till dagen idag.
ungefär den tiden jag skrev att jag skulle städa så tänkte jag på om jag skulle gå ut och ta lite bilder för det var ju sol då och kallt, och när det är det så blir det faktiskt rätt så fina bilder!
men nu när det är mörkt ute går det ju inte riktigt lika bra.. och man kan typ inte ta inne heller för då blir dom bara suddiga eftersom det är mörkt ute och lamporna gör inte så det blir skarpa och fina bilder, tyvärr!
så ingen s.k fotardag!

asså jag funderar på att göra ssamma sak som elin har gjort på sin blogg!
hon bestämde att när hon får typ minst 3 kommentarer så skriver hon ett nytt inlägg, det är ganska smart faktiskt. då kan man lika gärna vänta en månad innan man skriver igen, och då vare ju lite synd för dom som gillar bloggen(a).

tryck på bilden! - när ramen har farit bort
aja det verkar inte funka..? här finns bloggen
www.enbloggomelin.blogg.se
det skulle gå att bara trycka på bilden och komma dit men självklart inte bara för att det är wilma..

nejmen jag känner baara att jag gör så!
fast jag tar 2 kommentarer ist. men SERIÖSA ska dom va, annars bryr jag mig bara inte, så ni får kommentera hur oseriöst och hur mycket ni än vill men då bryr jag mig inte, så slösa inte eran tid på det :) skriv nåt seriöst så fortsätter jag blogga som vanligt. men 2 kommentarer = nytt inlägg!
förlåt om jag härmar, men jag hatar och ha 0 kommentarer på ungefär varje inlägg..

näe nu ska jag ta och gå, har inte så mycket mer att säga.

menharebäst!♥


•liteovärtinlägg

•hejsan!
♥♥♥♥♥♥

nu är det faktiskt så att vi har städdag idag så för att göra bort det nu på dagen så ska jag städa nu.
tråkigt, men vad har man för val?
ska vara med sara idag oxå tror jag, men då får jag väl prata med henne och säga att jag ska städa nu.

jag kom på en sak!
nu har ni chansen och säga vad jag ska försöka lägga in mer.
t.ex) bilder, dagens outfit osv.
men då är det kommentera som gäller!
så sätt igång.
(kände att det här var lite likt frågestund, men det är ju inte det, det är ju bara att ni ska säga vad ni vill att jag ska lägga in mer).

nu tycker jag att ni får lov att kommentera
=]

asså förlåt jag vet att jag tjatar.. "kommentera det här inlägget, sätt igång nu, KOMMENTERA" typ så hela tiden. men ni ska veta att det är fan inte roligt att skriva när ingen kommenterar.

•..

asså näee!
ni suger verkligen på att kommentera, när jag ens frågar om ni kan göra det så gör ni inte det..


hur många äre som läser men inte kommenterar?
men jag har typ inga många läsare hur som helst..


nu ber jag errrrrr snälla kan ni kommentera mer?
det är fan inte kul att skriva när man inte får kommentarer!


okej visst jag skriver inte om det är så det måste sluta!

•nytt igen!

hejsan!
♥♥♥♥♥♥

nu är det faktiskt så att jag har ändrat lite ytligare bakgrund osv :)
vad tycks om det?

nu får ni fan kommentera så jag vet vad ni tycker! då fattar jag ju om jag ska ändra nånting, det spelar ingen roll om ni kommenterar anonymt eller inte.

men nu måste jag springa över till sara för vi ska se på oskyldigt dömd.
undra hur filmen är idag :)


glöm inte bort att kommentera!


•hehetråk :)..

hejsan!
♥♥♥♥♥♥


idag vet jag faktiskt inteee vad jag ska göra.. jag har ju trotsallt ingen träning så då kan jag ju vara med nån heeela dagen :)? nu vart jag typ taggad på dagen idag, ja om jag nu inte bara sitter hemma för att jag inte har nån att vara med. nu dom är 2 dagarna som har varit på lovet så har jag ju bara suttit hemma och inte varit med nån så nu om det blir så igen då blir jag fan sur på riktigt -.-
tror nämligen aatt jag hittar på nåt dårå!

och jag känner mig just nu som en tråkmåns för jag har typ ingenting att skriva..?(a)
aja jag tar väl och går och duschar så gör jag mig iordning för dagen iaf då.
tror jag ringer sara,
men pusshejj sålänge :)

•hemskt, drygt och drygt.

hejsan!
♥♥♥♥♥♥

nu sittter jag här i köket vid mammas dator och äter päronfil med flingor med en handduk på huvet, faktiskt ganska myyys :].
jag kände att jag var riktigt hungrig när jag kom hem för jag fick verkligen kämpa med att cykla tillbaka till sjöfru.. okej jag tror inte ni fattar nånting om vad som hände ganska nydligt nu ikv, så jag tar det från början!
jag började cykla hem på min (mammas) cykel som sedan gick sönder när jag kommit till vägen, och jag kunde inte laga den för jag såg inte vad det var och det gick verkligen inte ens att styra fram den utan att lyfta på däcket, så den var inte så lagad. sen så fick jag ju lov att gå ner igen för att få låna en mobil så jag kunde ringa mamma men då kunde inte hon komma och hämta mig för hon ligger just nu (oxå) i sängen för att hon är sjuk och + att noah är här hemma så han kan vi inte lämna ensam. så jag fick låna helenas mobil men det hjälpte inte så mycket eftersom mamma hursomhelst inte kunde komma, så jag fick skjuts hem och då märkte jag just när vi kommit upp till vägen att jag glömde låsa och det skulle ju bara vara pinsamt om dom skulle behöva vända för min skull :] så jag blev hemskjutsad och fick lov att fråga sara om jag fick låna en av deras cyklar och det fick jag så jag fick lov att cykla upp dig och ställa den vi cykelstället (så att det ser ut som nån tränar eller nåt) och låsa den så jag kunde rätt så tryggt cykla hem igen utan att tro att den skulle/ska bli snodd. så jag måste prata med pappa när han kommer hem så att han kan fara och hämta den så att vi kan laga den och att den är safe! :D och här är min lilla dryga, hemska & korta historia klar. fatta less jag blev på livet när jag insåg att jag behövde cykla så jävla långt.. okej inte långt men ja i uppförsbackar, och det är fan inte roligt!
men nu äre ju löst så jag behöver inte bekymra mig om det, eller jo cykeln.. den står fortfarande kvar där! ;/
men jag ser nu att pappa kommer hem, nu blir den hämtad, chalalalalla :D!

men nu ska jag inte babbla mer om det.

jag tror att jag ska gå, ser väl vad jag hittar på resten av kvällen!
haenriktigthärligkväll♥.


•ny header osv :)

nu har jag nämligen gjort en till ny header, jag vill ha en heeeeeeeeeeeelt ny med nya bilder och allting men jag har inte tagit några fina så det är ju ett problem..
men jag ska se om jag kan fixa det idag :)!


förslag på hur jag kan göra? <3

•filmkväll ikv oxå MED mamma.

amen då vare dags för filmkväll igen då men inte själv utan med mamma :) tror att det blir att jag ringer sara när hon har kommit hem att jag inte riktigt orkar vara med nån ikv och eftersom vi ska se på film så.. men jag bestämde ju med henne innan, men jag tror att jag ska tare lugnt ikv, tyvärr! och idag ville jag inte se en typ drama, thriller o.s.v ni fattar? utan jag ville se en komedi, men det var typ såhär nära <-> att mamma inte ville se den så sa hon : - okej jag hyr en kärlekskomedi då! så blev det den där, ingen aning om den är bra men jag tror att jag har sett nånting om den där på reklamerna och om det nu är så att jag har sett den på reklamerna så verkar den bra :) hoppas nu att det jag skriver är sant = att den är bra! undra vad man ska äta till då? det brukar ju alltid vara mycket bättre och se på en film när man äter nånting gott till =] men annars tillbaka till det nyttiga att jag bara kan göra en liten fruktsallad? okej kanske inte, det blir för jobbigt och sitta och göra och jag tror dessvärre inte att jag hinner, och jag skrev ju "tillbaka till det nyttiga" och det innebär ju att jag inte ska ha nånting onyttigt till dårå och glass ska man ju egentligen ha men nääee då blir det onyttigt och det skulle inte vara nåt sånt. så jag kanske nöjer mig med bara 3 mandariner/klementiner bara :) varför jag skrev dom 2 förslagen sådär är för att det är inte likadant och jag vet itne riktigt vilken av dom vi har hemma, tror faktiskt att vi har klementiner :) det är nice! men jag känner nu att det här inlägget bara vart pratat nästan om vad jag ska äta till filmen så jag säger väl tack och hej så får ni hare så bra :D!

hur högt betyg får denna film tror du från 1-10?♥

•älsklings spelet ska spelas igen!

hejsan! <3

idag har jag typ absolut inte gjort nånting förutom att suttit vid datorn och spelat spel typ, eller självklart har jag ju inte suttit HEEEEEELA tiden, men ganska mycket åt tiden har gått åt till det.
har ju velat göra nånting idag, men det kanske inte var värt det eftersom jag har varit ganska seg idag och jag är förkyld och trött. men sara ringde nyss och frågade vad jag skulle göra ikv och då sa jag att jag kanske skulle se på nån film (som igår) och så frågade jag vad hon själv skulle hitta på och då var det inget som hon sa och då frågade "vi" om vi skulle hitta på nåt ikv, så hon ska ringa mig när hon har kommit hem från träning så ser vi ju vad som händer! :)
men nu så ska jag spela bubble struggle (som har gått åt en jävla tid åt idag) men jag älskar det spelet!

och jag känner nu att det här blir inte ett superduper inlägg långt alltså,
men för att det ska se liiite längre ut så här kommer en liten bild från bubblestruggle då med PrtSc

vilken nörd jag har varit idag, började nämligen från bana 1 :]. fast jag är faktiskt på bana 68


men nu äre färdigskrivet för halvtimmen efter middagen, så ses vi lite senare då :D!

harebästsålänge!(L)

•spelar spel

godmorgon! <3

jag såg inte kklart hela filmen igår men jag såg den nyss oxå och den var as bra faktiskt!
jag tycker den får 10av10, den var faktiskt riktigt bra! (om ni läser mitt inlägg undeR)
ni borde se den!

men idag vet jag inte vad jag ska göra faktiskt, kanske kan ringa sara faktiskt så kan vi hitta på nånting! :)
inte för att jag ska vara med henne nu men lite senare, okei jag hoppas faktiskt att ni fattade det :].
aja skiit samma. nu hade jag tänkt att spela bubble struggle 2 gryyymt bra spel!
http://www.rebubbled.com/ 
men skit jag såg nu att jag måste börja om från början på den här datoren för attt jag är på 72 på den andra :].

aja jag har faktiskt inte så mycket mer att skriva nu,
men jag skriver sen vad som händer idag!

pusss

•filmkväll - (för mig själv) i mitt eget rum, faktiskt!

nu är det faktiskt så att jag ska se på en film :) och jag hörde igår om inte idag att noah hade köpt den här filmen som jag ska se nu madagaskar 2 helt själv för 99kr och han var skit glad :) så söt han är! men jag har faktiskt ingen aning om varför han köpte den för egna pengar, aja inte nåt jag behöver bekymra mig över. han kanske ville det, eller så har han nyss fått nåt och ville ha den där så då fick han köpa den för egna pengar. aja skit samma, jag behöver inte bry mig egentligen! men är det nån som vet om den är  bra eller inte? jag tänkte är den värd att se? för nu när det är lov oxå, kände att jag ville ta tag i det nu på kvällen och sätta på en film så blir det lite senare en vanligt då kan man nästan kalla det att man blir lite glad för att man använder den tid man har på sig. :) hehe jag är bara så glad just nu för att jag tänker på när jag var hos ksenia då såg vi ganska mycket på film sen såg vi såhära på kvällen oxå, det hära ger mig minnen!
men jag känner att jag babblar bara på om nån ointressant nu faktiskt. men till dom som har sett den :
hur högt betyg får denna film från 1-10?


•ingen rubrik!

hejsan! <3

jag skrev ju bara ett inlägg tidigare om att jag hade match idag sen gick jag och det kan inte jag kalla ett inlägg för dagen för att berätta om för både vad man gör och har gjort.
så nu ska jag skriva lite om både gårdagen och idag :) hoppas ni orkar läsa allt! (om det blir mycket)

igår var det tänkt att jag skulle vara med både johanna och rebecca men det gick inte att johanna var med oss, tänker inte säga varför..(a) men jag var med rebecca iaf, och vi hade det roligt! <3 (som vanligt)
vi spelade pingis och spelade in filmer som jag faktiskt inte tog bort fastän vi skulle göra det.. men vi hann inte göra det igår eftersom vi inte satt vi den datoren något mer under kvällen, men dom var verkligen skit roliga, höll på skratta ihjäl mig! kanske kan lägga upp nån av dom senare nån gång, men verkligen inte ikv!
sen så gick vi upp på mitt rum och satt vid datorn där en stund, sen gjorde vi inte så mycket mer faktiskt?
sen idag när vi vaknade upp vid 9 ungefär så stog min och rebeccas klocka olika och vi fattade verkligen inte vad det var(a) men det löste sig med det.
och som jag skrev så hade vi match idag och det gick inte så bra.
vi förlorade med 5-1.. fast vi var faktiskt riktigt bra i första perioden :D men inte i andra, tyvärr! och det behövs faktiskt. men på sätt och vis försöka komma ifrån det så vet jag faktiskt inte vad jag ska göra nu..?
eller juste tidigare eller för kanske 1-2 timmar sen så såg jag på topmodel först, sen så såg jag på ensam mamma söker, och jag känner bara att jag älskar dom programen! :D
juste, det är ju wallander nu oxå på engelska, och jag orkade inte se för att då skulle jag behöva se nere i källaren och om jag ska vara helt ärlig så skulle jag typ dö av rädsla för jag är faktiskt en sån som är rädd för sånt dära och se själv. näääee, inte favorit programet när man måste se själv kan jag säga!


men imorn om det är nån som vill hitta på nåt så får ni faktiskt ta och skriva det för jag har ingen aning om vad jag kan göra imorn faktiskt.. ;/ okej som vanligt så kommer jag inte få några kommentarer.

och en sak innan jag slutar är bara att jag inte har gratis sms så det är därför jag inte svarar på smsen jag får!
men jag måste ju skaffa det, går det att klara sig länge till? ;]

men nu ska jag gå så jag hoppas att ni orkade läsa och inte bara tryckte ner det?
pusss


•match :)

hejsan! <3

nu ska jag snart fara på match så jag skriver efter det hur det gick osv :).
kom dit och kolla kl 14 på sjöfru! <3


•kommentera :)?

hejsan! <3

idag har jag typ inte gjort nånting tyvärr.. fatta tråkigt jag har haft förutom när jag var med sara en stund men jag var bara med henne en liten stund. men nu efter middagen så ska jag fara ner på maxi och köpa godis tror jag för det är ju 3.90 :D fetttt nice! <3
sen har jag ingen aning om vad jag ska göra, ids verkligen inte ringa nån heller.

känner att jag inte har lagt in nå bilder på ett tag nu, eller inte nå roliga bilder iaf.


men nu ska vi snart krubba tror jag. det blir fläskfilé och potatis. så jävla gott, love it! <3

hade tänkt att ställa dagens fråga :)

hoppas ni ska göra nåt roligt ikv tillskillnad från mig! ;/


men nu ska jag gå, så hare bra!(L)


•svar på kommentar

postat av:
btw på bdb heter jag wiima, du måste bli vän med mig där, du som har det och ser det här!

Kan du förklara det här jag förstår inte speciellet inte
btw o bdb.
Förlåt men jag gör faktiskt inte det.

btw menas typ som iaf tror jag(a)? och bdb menas som bilddagboken.
och roqiya (stavning?) du behöver inte kommenteera anonymt!
det gör ingenting om du kommenterar med ditt namn!<3


•ingenrubrik

hejsan! <3

igår skrev jag inte, hehe jag orkar fan inte skriva varför(a).
jag var bara med kompisar hela dagen.

men idag så vet jag faktiskt inte alls vad jag ska göra..? kanske ringer nån kompis, men jag vet inte vem jag ska ringa :).
jaja vi ser väl.

och nu vet jag inte heller vad jag ska göra, ELLER JO! jag hade typ planerat att jag skulle spela bubble struggle för jag hade kollat på en film på min mobil som jag spelade in för as längesen och då spelade jag det, så jag måste nästan spela det nu känner jag ;D. sen ska jag kolla lite på bloglovin och på bdb sen vet jag inte riktigt. kanske duscha och göra mig iordning så :), men jag kan skriva sen vad som händer.
btw på bdb heter jag wiima, du måste bli vän med mig där, du som har det och ser det här!

men nu ska jag spela
så jag hade tänkt att alla får hare gött, RIKTIGT gött :)!
pussss


•hade tänkt att ta lite bilder

hejsan! <3

nu ska jag snart fara till skolan och ha utvsamtal, undra hur det kommer att gå(?) eller kanske inte snart men om ungefär 1h. ska dit klockan 15.15.

ska jag säga vad jag hade tänkt och göra nu?
jo det gör jag.
- jag ska gå och ta lite bilder :), men den här kameran;

(tryck upp den för att se den större.)

jag antar att jag lägger upp dom antingen ikv eller imorn för vi har städdag idag och jag har träning och mycket läxa som jag ska göra tills imorn.. vi fick ännu mer från idag till imorn,1 dag ska den bli klar(?)

men nu är det TA BILDER DAGS :D

så vi hörs!(L)


•svar på kommentar.

Postat av:
hej har du bloglovin? jag har prövat söka på dig men hittar inte:/ kramar

haha ja, inte för att det har nåt med att du inte hittar mig att göra men..
sök på www.wiima.blogg.se så kommer det säkert fram,
eller så trycker du här och loggar in / blir medlem
bloglovinnu vet du!

•ni får bestämma!

det känns som om jag aldrig får kommentarer, och då är det inte ens nästan roligt att skriva. ;/
men om det är nåt ni vill att jag ska ändra eller nåt liknande så får ni skriva förslag :)!
då får ni skriva det oxå, lovarni?
direkt när ni ser det här får ni inte gå härifrån förns ni har kommenterat!


ni
bestämmer


•utvecklingssamtal

hejsan! <3

jag for upp till skolan igen och hämtade utvecklingssamtalslapparna som man måste fylla i till imorn för jag har utvecklingssamtal imorn för hur skolstarten har varit, undra vad lärarna tycker(?)
hoppas det går bra!

och nu ser jag på tv, på nåt designprogram, inte så intreserad av det kan jag säga att jag är.
men jag orkar inte kolla på nåt "roligt" program då man bara hör när folk skrattar i bakgrunden. jag tycker det är så störande av nån konstig anledning. :]

men jag kan nu säga att jag skriver efter middagen tror jag.
hade tänkt att fortsättta kolla på tv nu.
så hörs vi!

puss


•sjuk

hellu :).

igår skrev jag inte för att jag var sjuk. jag for till skolan som vanligt men sen vart jag så jätte trött så då kunde jag inte vara kvar så då for jag hem. sen gick jag och la mig i mammas och pappas säng och kollade på tv och halv sov. jag såg inte på nånting speciellt direkt, jag orkade bara inte anstränga mig att typ setta på en film eller nåt sånt för jag hade så himla ont i huvet så jag nästan inte kunde stå upp. och det är inte så roligt kan man ju säga. men nu imorse så for jag upp till skolan och hämtade engelskan för jag tänkte bara om jag skulle vara sjuk imorn med så jag inte skulle kunnna hämta den då för vi har läxförhör på fredag och jag ska fanimej till skolan på fredag :).
men nu tror jag inte att jag ska sitta nå mer vid datorn, har suttit ett tag nu.
känner mig som en datanörd om jag inte lägger bort den snart(a).

nu blir det itne ett så jätte långt inlägg ser ni,
men jag antar att jag skriver ikv om inte senare bara :)

pusss!


dagens outfit

herrloo :)

idag har det inte hänt så mycket alls, bara skolan och att jag for hem efter det och satte mig vid datorn en stund.
efter det en stund så åt jag. sen tog jag lite bilder på dagens outfit så här kommer det!

skinnjacka från only för 899kr
♥munkjacka från bikbok för 299kr (trorjag)
♥linne (underst) från bikbok för 99kr
♥jeanstights ifrån ... för ...
♥skor från skopunkten för 399kr

det var det jag har haft på mig idag när jag till och hem från skolan och inte inne, sen hade jag en väska oxå som jag inte orkade ta med(a).
hoppas ni gillar mina kläder för dagen!

men iaf, så nu så hade jag tänkt och kolla på det vanliga,
occccch vad kan det vara?
www.bloglovin.com såkklart :)

så vi synes senare tror jag!
puss


jag får inte bli sjuk..

hejj :)

jag tror faktiskt att jag är påväg att bli sjuk.. jag har på mig långkalsonger med mjukisbyxor och ett linne och en tjockkofta över & jag fryser? ;o. och jag har ont i halsen + hostar. åhnej jag hatar verkligen att vara sjuk. för om jag har ont i halsen ikv så kommer jag inte kunna sova, i hate this!

om jag itne far till skolan imorn så kommer jag fara ner på maxi och köpa en B&J caramel chew chew, fast jag antar att jag far. jag tycker om måndagar för vi har idrott sista timmen ;].

hehe jag känner att jag ska börja välja kläder ikv, och så får vi ju se vad jag ska ha för frisyr imorn då, det beror alldeles på vad ni kommenterar. och att det beror alldeles på om jag orkar, tyvärr.

och just nu försöker jag hitta en bild på mammas dator på google och på mediamarkt, men jag hittar det inte.
ääre nån som vet hur man kommer till varorna om man trycker på:
Data och kontor: så skriv det gärna till mig, tack! :)

men nu har jag inte så mycket mer att skriva, jag tror vi hörs imorn!
puss


kommentera ännu mer! :)

nu får ni faktiskt skriva ännu mer för hur jag ska ha imorn hade jag tänkt :)
har redan fått typ 4 kommentarer.
kan lägga upp dom så har ni några förslag ;D


en hästsvans :)

DU SKA HA PLATTAT HÅRET OCH EN FLÄTA AV DIN LUGG SOM DU SKA SÄTTA PÅ SIDAN! :]

jag tycker du ska ha hög hästsvans:)<3

Inbakad fläta där fram och två svansar som på bilden. Eller en två flätor.


där har vi dom, och nu får ni välja :)

så jag plusar ihop kommentarerna här + dom där uppe!


:)?

är man söt så är man!
såärebara.


kvällens låt :).


-.

hallå :).

vad har alla gjort idag hitills då? själv har jag inte gjort nånting alls förutom att vi var och såg på bio som sagt och vi såg UPP och den var faktiskt riktigt jävla bra :). vad jag tycker iaf.

men jag vettefan vad jag ska göra ikv faktiskt..
kanske bara ser på tv och sitter vid datorn, för jag tror inte att jag ids ringa nån faktiskt.

det känns som om jag bara har skrivit bara tråkiga saker i det här inlägget.
för jag har faktiskt inge mer att säga..

puss!


hihih..

hejj :).

idag ska jag typ inte göra nåt alls.. eller eftersom jag inte har nåt att göra så ska jag följa med mamma och noah och se på bio vid halv 4. och vi ska se UPP :) äre nån som har sett den filmen? och nån som vet att den är bra, så att den blir värd att se? det tror jag, det verkar som så på reklamen, hihih fett rolig :)!

men om det är nån som vill hitta på nåt ikv vid 6 eller nåt sånt så kan ni bara skriva det. känns som om jag måste vara med väldigt många. det gamla goda vanliga är ju att man säger till nån, jag måste vara med dig snart, sen typ 1-2-3 månader efter ba; juste jag skulle ju vara med henne, det sa vi ju för jätte längesen, men det har aldrig blivit av.. så äre alltid.

och jag lyssnar faktiskt på musik nu oxå. Metallica - The Memory Remains
den låten börjar närma sig på min favoritlåt, men jag har fortfarande en 100% favorit, och det är; Metallica - Turn the Page. den är riktigt bra faktiskt!

aja, ska inte snacka så mycket om låtar nu ;D.
AAAAAAAAAAJUSTE!
pappa kom just hem med en yttligare ny dator, en Mac BookPro tror jag den heter. en macdator som sagt. hehe jag har typ drömt om att ha en sån ;] men det är typ bara hans, men vi kommer få sitta vid den lite då&då, nicenice!

men åh, jag blir så störd. jag hittar inte vart man går in till webbkamera på den här datorn och blev så sugen på att ta en bild på mina kläder alltså dagens outfit :). och jag orkar inte ta typ med systemen heller.. men jag hoippas jag hittar det till ikv så kan jag ju lägga in ikv.

men har inte så mycket mer att skriva nu så..
puss!


nyadatorndårå!

hejj :)

nu sitter jag här med mammas nya dator och lyssnar på musik på pappas ipod. datorn är grymt fin! och det är fett härligt med trådlöst internet :) yeyee!

jag vet annars inte vad jag ska göra idag.. kanske skulle fara på stan med tove, men vi ser ju om det blir av. hon kanske skulle vara med några andra. men jag skriver om vi ska fara, annars om nån vill hitta på nåt, så smäll till :)!!
jag såg nu att mammas dator har webbkamera men jag tror man måste installera något för att den ska funka, och jag vet inte riktigt hur man gör det, så jag skippar det idag, ser ändå förjävlig ut satt, ingaaaaa bilder! :D

ska ta och kolla på bloglovin nu,
bloglovin


aja, harinte så mycket mer att skriva, bara att den här datorns knappar är fan bäst, det går as fort attt skriva!

puss


-

jag kan säga en sak..
inlägget under vart inte så snyggt ;p..
aja,
ska äta nu
puss :)

nya skor igen

hejj :)

i förrgår har jag glömt att det var pingismästerskapet från klass 7-9 som fick vara med. och vi var 5 tjejer som var med. jag, selin och 3 tjejer från 9A. och det gick bara bra. jag kom på andra plats :D, selin på första, och ia9A kom på trejde och sista plats. och den första som vann, vann 50 kr i kaffan på skolan, och den andra 25 kr och den tredje 15 kr, så det var en nice dag :) fett värt och vara med iaf. 

aja, skit samma. 
Hög Stövel från Skopunkten.com


var nyss och köpte ett till par skor, nämligen dom hära!  
jag kollade på dom igår, och då tyckte jag om dom. så jag köpte dom. och nu har jag 2 par!
vänta lite fakta om dom här skorna ;


DRA PÅ MODELL EJ ZIP
Svart sko i skinnimitation, Foder av textil.
Klackhöjd: 4,50cm
Skafthöjd: 30cm
Skaftvidd: 37cmja, som sagt så är ju bilden tagen PÅ datorn och inte från sidan.. det blev inte så snyggt har jag märkt, men det gör ingenting :).
iaf dom här 2 skorna har jag nu!     I LOVE THEM BOTH!
här kommer lite fakta som på förra bilden;

Svart warm lined high boot i textilmocka.
Artikelnummer: 250852
Klackhöjd: 8 cm
Skafthöjd: 36 cm
Skaftvidd: 36 cm


aja det var dom bilderna det, nu ska jag snart gå och äta, sen ikv ska jag se på idol :)
nice kv antar jag!(L)

puss


ni får kommentera inlägget under!

jag kom på att jag inte orkade göra något speciellt idag med mitt hår, men jag kan göra det på måndag nästa vecka, känner att jag inte ids imorn heller..
men kommentera i inlägget under hur du vvill att mitt hår ska se ut på måndag! :)


vilken frisyr vill just du att jag ska ha imorn?

hellu :).

jag har faktiskt inte mycket alls att berätta om dagen förutom att det var pingisturnering idag, och det gick bara bra-bra. jag kom 2;a, och vann 25:- i kaffan :D. fett nice!
vi var bara 5 tjejer så vi spelade klart allt idag, och killarna var 28 sa felix så dom spelar typ slutspel på måndag, goodluck, alla som jag känner! :)

men nu är det en viktig sak!
idag så kom jag på en grej, att alla andra får bestämma vad jag ska ha för frisyr imorn på skolan, så det är bara att kommentera :). det förslaget som dom flesta har kommenterat samma på det vinner. fast det beror på vad, så bara så ni vet så kanske jag inte väljer nåt som ni tar, men vi ser ju :).

bara som lite lättare så orkade jag inte med mitt hår idag så jag satte bara upp mitt hår såhära ;

jag härmade frisyren från klara och fanny som gjorde
så idag på skojj :).


SÅ HUR SKA DET BLI IMORN?..
KOMMENTERA :D


;/..

helvete oxå!

vafan kan jag aldrig glömma dig för?


man får leva med otur..

hejallafina!♥

jag kom hem från matchen för ungefär 1½ timme sen nu som vi spelade och det gick sådär.. vi förloraade nämligen med 5-4. dom gjorde typ as många tur mål, men otur kan man ju ha ibland.. som idag.
sen när jag kom hem gick jag och duschade, och efter det såg jag på tv i kanske 20 minuter, inget bra dock! sen så gick jag ner hit och skriver nu :).
och jag gör faktiskt inte så mycket alls förutom att jag chattar med ksenia och skriver här, annars inget. hade tänkt och kolla på bloglovin lite snabbt, sen får vi se vad jag gör. antar att jag går och lägger mig efter det.. ganska trött faktiskt.

och nu känner jag mig som en tråkmåns för jag har typ inge mer att skriva..?
men jag hoppas att jag skriver imorn om nåt roligt dårå!

puss♥


match ikv :)

hejj :)

idag har jag bara varit i skolan hitills, sen när jag kom hem satte jag mig vid datorn lite och sen gick jag upp till otto för han satt vid köket, sen så klia jag han på nacken en stund, osså tog jag lite bilder och jag tog en bild på dagens outfit som jag hade tänkt och lägga in :)

♦jeanstights - ingen aning
♦linne under tjocktröjan - bikbok 99:-
♦tjockguif tröja med mitt efternamn :) - ingenaning


vi har ib match ikv :D, vi möter sandåkern på sjöfru kl. 7.
jag är as taggad!

men jag har tyvärr ingggget meratt säga nu,
så skriver hur det gick sen!
puss


nya skor

hejj :)

som ni ser några inlägg neråt så tog jag en bild på datorn på ett par skor som jag vill ha och vi köpte dom idag, men jag vet inte om jag ska behålla dom för det är så himla hög klack så ja..
men jag tog iaf en bild på dom då jag hade dom på mig :)

jag tycker då att dom är skitsnygga!
men jag har verkligen som sagt inte bestämt för hur jag ska göraför
att det finns ju andra skor som är snygga men lite mindre klack.
klacken är exakt det ända jag stör mig på.. 8 cm är ganska högt faktiskt..!
aja, jag får väl leva med det om jag tar dom där nudå!men nu ska jag inte skriva så mycket mer, det var bara det jag ville lägga in, så nu ska jag gå och fika och sen ska jag gå och sova och tagga skola imorn.. not! :/
usch jag hatar skolan ibland.. aja man måste ju!

sovgott!


nåtgrejs :) .

( ) Jätteglad
( ) Kär
(x) Glad
( ) Trött
( ) Vild
( ) Lugn
( ) Nervös
( ) Uttråkad
( ) Irriterad
( ) Ledsen
( ) Besviken
( ) Arg
( ) Sjuk
( ) Stressad
( ) Förvirrad
( ) Sårad
( ) Olyckligt kär

Någon som förstår dig: hoppas det :)
Någon som du saknar: näe, det tror jag väl inte?
Någon som du hatar: vetinte
Vem kramade dig senast? pappa i think
Vem pussade dig senast? ingenaning(a).
Vem ringde dig senast? busringning..
Vem var hemma hos dig senast? pappas kompis
Vem var du hemma hos senast? sara

JAG:
Är singel? ja
Är rädd för att bli övergiven? jag har iochförsig inte tänkt på det så mycket, men ja det är jag väl.. 
Svär ofta? hahaja(a).
Sjunger i duschen? ojja ;)
Är en morgonperson? att jag är morgonpigg elr?
Skulle kunna ha pyjamas på dig i skolan? haha det beror på
Skrattar åt dina egna skämt? haha förlåt, men typ hela tiden..
Vill ha barn? verkligen inte än, men kanske när jag är stor.. vem vet?
Skulle göra plastikoperation och det var ofarligt och gratis? neeevahh ;)

Har du:
Linser/glasögon? nono
Piercingar?
hål i öronen om det räknas? ;)
Syskon? 2 st brorsor
Pojk/flickvän? no
Jobb?
skolaa
För många vänner? nejdå!
Rymt hemifrån? haha hoppas inte det?
Färgat håret? färgat, tonat och blekt
Bra självförtroende? jagvetinte?

Sagt "jag älskar dig" till någon?
självklart
Varit kär? jarå
Somnat i skolan? nnope
Brutit ett ben? nej
Tappat bort mig i min hemstad? neh
Varit otrogen i ett förhållande? neeeej
Gjort något som jag lovat mig själv att inte göra? hahasäkert(a).
En hemlighet som ingen annan vet? venne
Somnat gråtande? trordet

HAR DU...
Hånglat med två personer eller mer på en kväll?
nej
Blivit generad inför folk? ja
Fått en blackout? vetinte
Ätit musslor? nej
Stått på scen? jag vet inte vad ni kallar för sorts scen
Blivit kallad player? typ
Färgat ditt hår svart? nope
Färgat ditt hår blont? jao
Photoshop? ne

VAD...
Längtar du till mest just nu? stills vintern kommer, min födelsedag & julafton
Ska du göra i helgen? ihelgen är typ slut men ikväll/inatt sover adde, matte & rebecca här!
Har du för kläder på dig? jeanstights, linne och en tjocktröja
Gjorde du igår? var hemma typ..
Ska du göra i sommar? sommarn har typ nyss tagit slut ? okej inte nyss men..
Åt du senast? choklad
Har du för mobil? nokia
Köpte du senast? choklad
Skulle du gjort om ditt ragg skulle börja ragga på din bästa vän? blivit sur?(a).
Skulle du gjort om du såg ett lik i skogen? haha typ skrikit ihjäl mig ;]...

ingenrubrik..

hejjsan :).

jag sa ju i förra inlägget att jag skulle gå ut, och det gjorde jag. men nunis följde inte med (min kanin), hon stannade inne och jag tog lite bilder :). jag kan tyvärr inte lägga upp en ända.. för att den kameran är slut på ladd och det var just den som jag tog med, och jag hittar inte laddaren till den, så ett litet problem om jag ville lägga in dom.. aja, jag antar att jag slänger in några av dom imorn, för jag ska tametusan hitta laddaren!

iaf, så städade jag just tv-rummet här nere i källaren, där vi 4 ska sova inatt.
(hoppas ni följer min blogg så ni uppdaterar varje inlägg så ni vet vad jag snackar om.
om inte;
bloglovin, så kan ni följa min blogg via bloglovin, då vet ni vad jag snackar om allt jämt :).)

men nu ska jag möta rebecca alldeles strax så jag ska gå och ta på mig mina ytterkläder och sånt man använder, så hörs vi imorn antar jag :).


puss!nicekv :D!

hejj :)

idag hittils har jag inte gjort mycket alls, förutom att jag och mamma for ner på strömpilen och kollade ordentligt på skorna som finns på inlägget under.
dom är så sjukt fina tycker jag. och jag kommer ju inte använda dom som skolskor direkt om det är nån som trodde det utan det kanske blir på några helger och julafton och nyår och sånt. ja ni fattar :)?
jag vill iaf ha dom! för er som undrar så kostar dom 499:- och är ifrån dinsko. I LOVE THEM! ;].

aja, ikv kanske efter maten så kommer adde, matte och rebeecca hit och ska sova över!! :D
för vi är lediga imorn, studiedag youknow ;)!
ingen aning om vad vi ska göra faktiskt, men jag tror vi hittar på nånting skojj.
jaglängtarfan!

och nu så hade jag tänkt och kolla bloglovin lite snabbbt, sen går jag ut och gör något tror jag. kanske tar med nunis så får hon springa av sig :) aja, vi ser väl. skriver sen om vad jag har gjort.
puss!


Should I buy them?

när jag och mamma var på strömpilen idag så kollade vi snabbt på dinsko bara och då förälskade jag mig i några skor.
jag kollar på sidan just nu och jag hade tänkt att lägga upp en bild på hur dom ser ut nu :)

jag kunde inte lägga in en redigerad printscreenad
bild av nån konstig anledning, så nu blir det inte bra
kvalla alls, för jag tog med kameran(a).


litebilderiinlägget :)

hejj :)

jag var just uppe på mitt rum och tog lite bilder på dagens outfit så här kommer dom;

varför jag har pluusat ihop är för att visa att jag hade mitt svarta långa linne under :).
•svartlinne - bikbok 99:-
•vit tunika - ginatricot 129:- tror jag
•jeanstight - ingen aning
•vit kofta - ingen aning


och idag var jag som sagt på strömpilen med mamma och vi köpte det här;

det här :) och som ni ser på den där vita ögonskuggan
att den är lite sicksackig eller vad man nu ska säga,
men när jag och mamma var på väg hem så råkade
jag tappa den så den gick sönder och locket med..
så.. skickligt wilma, as bra jobbat känner jag..!

och den här bilden jag tog jag oxå nysss;

haha det är inget speciellt med bilden, men jag
tyckte bara att den var rolig att ta och lägga in :).


men nu ska jag gå, antarr att jag uppdaterar imorn,
puss!


ottttto! :D

hejj :)

som jag lovade tidigare idag sa jag att jag skulle lägga in en video på otto :)
och här kommer en!

100% bevis på att jag kan/vågar klappa otto på nacken :).
som han säger;

ska kliiiia

han är bara för söt, elrhur?

aja, det var egentligen bara det jag skulle lägga in.
såpussar!


nuvetnilitemeromvadjagskagöraidag!

okeii, jag såg nu att filmen inte ens var nära klar.. det har typ gått 1/4.

men jag lovar att jag lägger upp den när den är klar! :)


aja, kan berätta om vad jag ska göra idag nu.

först nu när mamma och pappa kommer hem så skulle jag och mamma ner på maxi och köpa en puder till mig jag har inte tänkt nånting på vilken jag vill ha, men det är bara och testa sig fram så hittar man väl den rätta :).
kan se om vi kan köpa nån ögonskugga oxå, om inte ögonpenna eller vad det nu heter(a).
jaja vi ser väl.
(kan lägga in bild på det jag köper sen oxå!)

och sen så tror jag att jag skulle fara till ålidhem och kolla när rebecca, sara och tove och alla dom är på zon-lägret. måste bara kolla hur det går till, eller vad man nu ska säga. hur dom gör och vad dom gör o.s.v :)

och ikv kanske efter maten så skulle jag vara med tove, undra vad vi hittar på :)? - säkert nåt roligt, som vanligt!
jag älskar ju som sagt attt vara med dig gmn! :*

: nu vet ni lite om min dag!

(orkar inte hålla på och redigera nån bild i picnik just nu som jag alltid gör.)
och nu dagens fråga från mig till er :

vad ska ni hitta på idag?<3

enfilmpåminsötaste ;]! .

Buenos Dias!

när jag har duschat så antar jag att filmen jag håller på att lägga upp är klar, så ni får se då.


återkommer om en stund!


kort&tråkigt inlägg ;p..

hejj :)

just nu ser jag på idol, eller ja jag sitter vid datorn och det är inte så långt ifrån tv rummet och datorn kan jag ju säga :).
tog bilder från hur nära det är men jag kände nu att jag verkligen inte orkar lägga in dom;p.
det måste inte vara bilder i exakt varje inlägg!

nu blire ett väldigt kort inlägg kände jag, ska kolla på idol och tove sjunger nu, och jag tycker inte att hon var så bra just idag.. :)
antar att jag skriver imorn.
och jag kom på en sak att jag inte ska göra nånting imorn, så om nån vill hitta på nåt så skriiiiiv om ni vill hitta på nåt :D!

glöm inte att kommentera inlägget under?<3
videoinl + bilder, KOMMENTERA! :Dja ni får veta om våran dag där :)
ni måste höra det först och sen kolla på bilderna, men här kommer dom!

loveya!

ya, en bild på mig dårå.

min fettfina kompis rebecccca :).


ja nu får ni kommentera vårat videoinl.. och våra bilder, så tackar jag så mycket för att fått skriva :)
pussar!


kvällensfråga - som alla SKA kommentera, SNÄLLA! :D

hejj :)

jag lägger in ett kvällsinlägg nudå!

hade träning som sagt, men jag hade ingen cykel så mamma skjutsade mig dit och det var bara på ålidhem. men tveksamt att man hinner ta sig dit på nåt annat sätt än att cykla och åka bil. så jag fick skjuts hem och dit. först av mammma och sen av pappa. thxx :)<!
okej, det där var inte ens roligt att veta. men iaf så vet jag inte om det gick 100% bra på träningen.. det gick typ inte bra idag heller. eller okej fifty fifty :)

amen imorn så ska jag vara med rebecca efter skolan, och jag vet inte riktigt vad vi ska göra, men jag antar att vi hittar på nåt kul att göra! :D
jag funderar på om vi ska fara på stan men jag vet inte.. har inte pratat med henne. ska kanske ta och göra det, men jag vet inte om hon har gått och lagt sig. aja kan ju ringa iaf så får man ju se :) .

kom på att jag inte har några bilder att lägga in i det här inlägget, så bara för att det ska bli en bild så lägger jag in en kvällensfråga :)!


såg att den nedre var med mycket större text.. aja hoppas ni inte stör er och slutar läsa bara därför!


Buenos Noches!


;d.


hejj :)har egentligen inget speciellt att säga men jag gör ett litet inlägg ändå!

idag har jag bara varit i skolan och jobbat som vanligt. sen när vi slutade så for jag hem och satte mig vid datorn en stund och nu så sitter jag här igen :) så inge intressant dag kan jag ju säga.
ska snart fara på innebandy träning oxå på ålidhem :) hoppas det går bättre att passa idag en i måndags..?

aja, nu kommer en bild på ..

..mitt skabbiga hår för dagen efter skolan. och ungefär
såhär skabbigt hår har jag haft idag..
hemskt ;/

men aja, nu ska jag äta sen ska jag träna :)
puss!klara - en nice dag, och ansiktsmask!

hejj :)

idag har jag varit med klara efter skolan och vi bestämde oss för att fara ner på maxi och vi köpte en dricka, riskakor och grädde :) jag vet det låter inte bra som när det står på typ rullbandet men vi skulle ha grädden till sockerkaka och drickan och riskakorna till bara. men iaf så vare en nice dag :)

har egentligen dataförbud idag men jag fick sitta om jag rensade bilder, men jag hinner skriva ett kort inlägg utan att dom märker någåt ;).
och just nu så sittter jag med den här anstiktsmasken ;

Ansiktsmask av äggvita

Bli av med irriterande finnar och få en babylen hud på köpet. Börja med att tvätta ansiktet. Därefter knäcker du två ägg, spar endast äggvitan och rör om med en gaffel. Applicera smeten i ansiktet och låt sitta i 30 minuter. Skölj av ansiktet med iskallt vatten så att porerna drar ihop sig. Lägg masken 3 gånger i veckan.

det sticks jätte mycket, det gör jätte ont just nu.. kanske för att jag är torr om läpparna och typ torr under näsan.. men jaja, det lär väl löna sig sedan!

men nu ska jag rensa sen blir det nog bara ett inlägg för ikv,
så jag säger godnatt alla fina!


sista inlägget för ikv!

hejjigen!

dags för mitt 6, korta och sista inlägg för dagen.

jag hade planerat idag att jag skulle köpa tuggummi efter ridningen, men nej så vart det inte! ist så satte jag mig och latade framför datorn.. satan så lat jag är.
så jag planerar en sak som jag ska göra efter skolan imorn! JAG SKA PÅ MAXI OCH KÖPA TUGGUMMI(N)!!
jag har typ 2 kvar i mina förra. hur fan ska jag klara mig på det en hel dag ;o?
vaaaaaaa..? :/

följ min blogg via bloglovin!♥
bloglovin

aja, det var egentligen bara det jag skulle skriva, så efter maxi imorn då så skriver jag :)
så som sagt;
vi hörs imorn!

Buenos noches!


:)

Buenas tardes!

kom hem från ridningen för 1 timme sen, och jag fick rida casper idag :). vi hade hoppning, och han är jätteduktig på att hoppa! så det gick väldibra ;D

och jag skippade att kolla på match med laget på sjöfru ikv för jag orkade verkligen inte cykla dit, kändes bara drygt när jag är försenad oxå.. så ingen match och inge gofika för mig ikv :/..
men jag antar att det snart kommer en till match som vi kommer att kolla på som är på helgen kanske :) då kan jag!
nu ska jag nog bara tare lugnt och sitta vid datorn och vid bloglovin som jag skrev här om dagen? :)
för jag tror inte jag kollade på det då utan jag satt och kämpade ist med nånting som jag ville få till här på bloggen, som ändå inte gick nå bra..
och efter jag har kollat allt, t.ex bloglovin då och bilddagboken så tror jag nog att jag ska kolla på tv, kanske nåt bra tv-program eller nåt liknande kl. 20.00. jag får väl kolla. annars vet jag inte vad jag hittar på.

jag la just in en bild på apberget och då kollade jag på lite olika bilder i mitt album som heter QuickCam och då såg jag en bild som jag har lagt in förrut, kan lägga upp så kan ni få se lite skillnader, hade nämligen orange/rött hår och gult hår, när jag försökte bleka det, men tillslut gick det som väntat :)

det var den här jag hade lagt upp förrut och på
den här ser man inte att jag hade orange hår
men snart ser man ..

den här bilden är egentligen inte heller så bra..
men man ser att jag hade orange/rött. hade
nämligen väldigt rött från början!

det här var ingen webbkamera bild direkt, det fanns
ingen. men man ser ju iaf att jag hade någolunda
gult hår!

och här är den nya bilden you see :)
bloooond och inte rött och inte gult!

okej, man ser en förändring, elr?

aja, har tyvärr inte så mycket mer att skriva för idag.
har gillat att blogga idag känner jag, många inlägg(a)!
puss!


vihörsefterträningenochmatchen :).

nu har jag nyss bytt om till ridkläder :)
har somsagt ridning på tisdagar.
sen efter ridningen äre egentligen innebandyträning, men vi skulle kolla på nån citymatch ist och äta fika!

så jag antar att jag skriver efter allt det där!
hörsikv!

nufårnifankommentera!

ja nu ser ni att jag har ändrat både header, bakgrund och text :), om vi vill att jag ska ändra något så säg till! det är därför man kan kommentera. så komigen, KOMMENTERA!
bild på finksenia och mig!nån som tyckte det vart snyggt?(a)

kolla :)

kollar som sagt lite på bloglovin nu och jag såg att www.falsksanning.blogg.se hade skrivit ett inlägg och sen länkat en blogg och då såg jag nå ;

SKÖNHETSTIPS :D

i mina ögon så verkar det hjälpa faktiskt :)
kopierade det och kan skriva in det här!


Ångbad mot finnar
1 liter vatten
3 msk torkade kamomillblommor

Koka upp vattnen, häll över det i ett stor kastrull eller skål och lägg i kamomillen. Håll en handduk över huvudet och sitt med ansiktet över ångbadet i cirka 15 minuter. Massera sedan huden kring problemområdet med en bomullspinne och tryck försiktigt. Skölj ansiktet med kallt vatten så att porerna sluts.

Ansiktsmask av äggvita

Bli av med irriterande finnar och få en babylen hud på köpet. Börja med att tvätta ansiktet. Därefter knäcker du två ägg, spar endast äggvitan och rör om med en gaffel. Applicera smeten i ansiktet och låt sitta i 30 minuter. Skölj av ansiktet med iskallt vatten så att porerna drar ihop sig. Lägg masken 3 gånger i veckan.

Mörka påsar under ögonen

Kyl ögonmask i plast eller blöt två tepåsar och lägg dem på vartdera öga. Fem minuter är lagom, annars finns det risk att du får bruna fläckar.

Avokadoinpackning för håret
Gröp ur en mogen avokado och massera in massan i håret, undvik hårbotten. Täck håret med aluminiumfolie, en het urkramad frottéhandduk och en duschmössa över. Låt inpackningen verka minst 30 minuter, tvätta och skölj.

Bota dålig andedräkt
Dålig andedräkt kan komma från magen, slarv med tandhygienen eller inflammationer i munnen. Vid tillfälliga besvär kan man försöka med olika örtteer, exempelvis pepparmynta, och citronmeliss.
Andra tips är att tugga på anisfrön eller torkade blad av citronmeliss.

Mot torra och spruckna läppar
Borsta bort torra hudflikar från läpparna med hjälp av en varm ansiktshandduk. Därefter kan du applicera lite houng på dem. Honung mjukar upp torra läppar och läker munsår och sprickor. Stryk ut ett tunt lager och låt det sitta en stund. Upprepa metoden några gånger i veckan.


http://www.hejpaulinas.blogg.se - jag tog det där ifrån.
www.improveme.se - sen tog hejpaulinas det från här <---


att det ser bra ut :)?
det känns som om det kommer funka!
måste testa snart!


BUENOSDIÁS!

Buenos dias :).

nu kom jag hem från skolan för ungefär en halvtimme sen. vi slutade väldigt mycket tidigare idag för att det är planeringseftermiddag idag, så jag tror att iaf hela högstadiet fick sluta tidigare idag :) nicenice.

och nu sitter jag och äter en bulle från kanelbullensdag som var i söndags alltså i förrgår, och dricker mjölk!

grymt goda bullar mamma gjorde, kan jag säga!


bara så alla vet så kan jag säga att jag inte tar mina bilder med värsta systemkameran! det kan hända att jag tar olika bilder med den här ;

den är väldigtväldigt bra :)<

men nu oftast så brukar jag inte orka ta den och gå ut och fota t.ex så nu tar jag bara lite snabbt med den här ;

ja, nu vare ju ingen kanonbild kanske.. men ni ser ju trots allt att det är en webbkamera :)
den är faktiskt bra, jag gillar den!<3

men jag har inte så mycket mer att skriva nu, bara att jag har ridning snart. undra vad vi ska göra för speciellt där?
JUSTE DET ÄR HOPPNING :D!
fan vad niiiiice!


men nu är allt jag skulle skriva uppskrivet ;D.
sååå.. hejdå!


kvällsinlägg

hallå igen :)

nu kom jag hem för kanske 1 timme sen från min träning, och det gick väl helt okej!
jag passade väldigt dåligt där ett tag, och då ville jag bara hem och glömma den här träningen för gott ;]  så på det gick det verkligen dåligt!
och nu så såg jag att det var typ inget på tv som man kan ligga och se, så jag sitter här framför datorn och äter skorpor och oboY och ska kanske kolla lite på bloglovin på dom inläggen. jag kan ju bara ta det lugnt nu så jag ska nog kolla på exakt ALLA inläggen idag. jag brukar inte orka kolla på exakt alla faktiskt, inte om det är över 100 iaf ;] jag skrev ju nyss att jag åt fika, så här kommer en bild på mitt fika :)

jag rekomenderar (stavning) verkligen det här till fika!
väldigtväldigt gott och mättande :)

och nu hade jag tänkt att lägga in både kvällens bild och kvällens fråga!

jag börjar med kvällens bild.

en väldigt lätttagen bild, och oseriös(a).
vilka är era favorit-bloggar?♥


aja det var det,
kände att det blev lite mycket bilder i det här inlägget.. aja!
bara så ni vet så redigerar jag inte mina bilder förutom den som är rakt över, bara så ni vet!
hejdå!


barakassrubriknujagvet.. :)

hejj :)

har inte skrivit på typ 2 dagar nu.. har inte orkar bara..!
och idag har jag faktiskt bara varit på skolan som vanligt och jobbat. jag och
selin for hem på lunchen för att det var så jävla äcklig maaat. leverbiff, vatycks?;/
och då när vi var hemma så hörde vi nånting i våran fläkt. och vi trodde/tror att det är en fågel som har flygit in där utifrån, och ja fastnat. men det är inte så lätt och förklara för dom flesta tror jag inte fattar vad jag menar med att den kom in utirfån, elr..?
aja, sen for vi tillbaks till skolan. och då vare ingenting särskilt som hände bara att vi jobbade. och sen så slutade vi efter idrotten, och vi hade basket. så jävust tråkigt det är egentligen, men idag vare typ kul(a). fast vi ska ha det typ 2 gånger till. hoppasdet blir roligt då oxå.
sen så slutade vi och nu sitter jag här och äter på dom här;

sjukt goda :D ..

.. fast dom är snart slut!


aja, har inte så mycket mer att skriva nu, bara 3 saker!
den första; så här ser jag ut idag :)

inte snygg, tyvärr!
här läser ni en ful flikkas blogg :)

den andra;
såg en kommentar som jag själv har kommenterat här under;

du om du har några frågor om mig fråga dom!! Det känns så läskigt när du kollar så där på mig.
Säg vad du döljer.

svar;
hahaha, hur fan ska jag veta vem du är? - om du inte skriver det..?

och den tredje;
om ni undrar varför jag byter text hela tiden så äre för att jag blir less på dom så fort, kan lixom aldrig bestämma mig om vilken jag ska ha nu framöver! :o)

aja, det var allt för idag!


?

anonym i skolan om; jag och rebecca är så snygga? :)

du om du har några frågor om mig fråga dom!! Det känns så läskigt när du kollar så där på mig.
Säg vad du döljer.

svar;
MENVA? ;o

jag och rebecca är så snygga? :)


hihihhi

hallå där :)

idag har jag inte gjort så mycket faktiskt förutom att jag och pappa for och köpte det här på intersport ;

en innebandy klubba och..

.. ett par skor! :D
(som är vita egentligen)

fett bra nu att jag har köpt det.
för min klubba var för kort och mina skor var för trånga.. satt det var ju läge att köpa ett par nya ;).

och juste idag på spanskan så fick vi fika, för att en kille i våran klass som heter alfred fick alla rätt på provet! :D
så varje gång nån får alla rätt så får vi fika, fett najs! :)

och nu så ska jag kolla om idol är på, eller om det ens är idag?
undrapå..

okej, förlåt för typ as tråkigt inlägg idag.. men det är inte precis lika roligt att skriva när man aldrig får kommentarer. jag vet att jag klagar, men seriöst jag tror inte att jag får kommentarer nån gång! ;/
inte så många besökare har jag heller.
så jag tipsar er både för er och min skull att bli medlem på den här sidan
www.bloglovin.com
och för att se varje inlägg jag lägger in så ;

bloglovin

det var ett bra tips va? ;)
men då kan du se alla mina inlägg och kommentera mer, BRA! :D

aja, vi synes sen!
skriverimornantar jag.


wilma stålhult ت  -