månda

 
Några från helgen
 
Tjabba. Idag är det måndag igen, känns inte så jätte jobbigt då jag är ledig imorn (nästan) men idrotten som vi endast har skippas ju direkt känner jag, onsdag sovmorgon sen torsdag fredag spelar inte så stor roll. Eller jo fredag, nationella i kemi då så det ska jag göra i veckan ungefär. Sov också tre timmar inatt så nu powernap sen plugg sen vet ej, ledig imorn juuuu ((y)(y)(y)

lörda

Det är lördag, det är sol, både husen är tomma tills imorn, min kväll kommer bli bra, det är sol å varmt konstant, jag gör ingenting viktigt (hehe,måste dock) och det är så jävla skönt. Jag klagar helt enkelt inte alls på min livssituation kring dessa månader

Lite från senaste

 
Halloooj, allt bra med er? Ah tur, här är det fan king. Gjort bort lite uppgifter i skolan och sådär, skönt, och massa annat som ba rullar på! Ska nu fara ner och köpa lite gott till nationella vi har imorn i matte hela dagen, känns både ris och ros om vi säger så, med prov alltså. Hehe, OCH när ska jag börja träna..... ;D;D

Tog några ihoh


fjågoj

Känner lite såhär dag. Först och främst hej, sedan fan va king allt är. Allting flyter på + att yran lag + biljett ska kirras ikväll, vädret ska va freakin king i veckan, helgen kommer bli king, jag är king och allt och alla är ba king, frågor än så länge, varför ej ställa : ) 

Igår!

 
Firade ju Ellen som sagt igår, och vart en himla trevlig kväll må jag säga!! Lånade lite bilder av henne sen lite av mina egna hehe, japp det var det. Minilovet har förresten vart väldi bra må jag säga, skönt som fan. (FÖRRESTEN; säg till om nå pic ska bort!!!!)

tackarr för den

 
Var på stan idag med Elvirisen och kollade runt, slutade med att vi gick på Röda Korset (tur) så hittade jag dessa på en gång faktiskt och fan va jag gillar dom. Har letat efter ett par sådana ett braaa tag så sedär liksom.

ja nej wiho

gullebrorn jag ha

onsda

heyyy. idag har varit sååå härligt; tog mig en sovmorgon nån timme, fick långhelg, kratta gårdfanet(....), blev dock belönad med allstar käk = gott, Elina kväll och fika + filmkväll kväll, rätt bra onsdag ändå må jag säga! 

 
Några oldiii pics

tiisdaa

Stolen här är fan king på att rulla alltså wei. Nä fan, är så jävla uttråkad och ska nog ut och träna snart, vill få med mig någon så julia svara!

Lite senast

 
Lite från senast bara. Idag har jag faktiskt haft en väldigt bra dag känner jag, men så fort jag ba tänker på morgondagen då vi går till fyra (brukar nästan aldrig göra det) så kommer fan tårarna. Sitter ärligt och funderar på om jag ska ta en extra lov dag även fast vi får helg redan på onsdag.... hm svårt val faktisk. BAD GAL

måndaag

 
Bilder från fredags som jag glömde publicera woop
 
Tjenaa. Har idag som aldrig faktiskt på ett ungefär sovmorgon till 12:15, så ska möta upp Cornelia på stan nu så ska vi fixa lite grejer. Har i alla fall haft en bra helg och kommer nog ha en bra dag också wiho nizzz : ) Nu måste jag rusa till bussen, herååå vi hörs! 

jippiiii

vart nå härligt första longboard åk


Fridayyy


Ännu meraa!


valbooorg


torsdag already liksom

 
Hey! freeeakin torsdag idag ju, känns som måndag... jävligt skönt, betyder helg imorn + en kortare skoldag, kan faktiskt inte bli så mycket bättre. Annnars då, jo det är bra, tror dock denna dag kommer bli slö vilket jag ej vill så vad ska ske är frågan : ) 

wilma stålhult ت  -