lördag

 
Lördag idag fellas!!! 

Onsdag!

Har gått med lite nya kläder och skor. Höstjäveln har ju kommit, känns väl trevligt med lite nya aktiviteter att göra samt rutiner, men kylan tar döden med sig ungefär. Har även börjat träna och äntligen(!!!) tagit mig tiden och börjat plugga, (går natur och plugga är helt klart det värsta jag vet) så är rätt nöjd ändå : ) 
 

todaaaay

hei. idag har jag varit i skolan. och idag har jag sett ut såhär
 

moi

 
hahah wiiiiie

sum 2

 
 
Numero dos och sista. Har nu endast bara engångskamerorna kvar, fyra stycken. Har lämnat in tre, idag, nyss ungefär. Alla de från Emmaboda! 
MEN!! Var på Emmaboda, typ the week of my life, HADE SÅ JÄÄÄÄVLA KUL, fyfan., drog till Gävle och myste med en väldigt fin person, tog lite fler egobilder, hängde i stugan med Elvira endast några gånger, klippe och klistre, festade lite till, åt lite till, umgicks med Elsa som jag typ aldrig gör(??!!), och myste, chillade, myste lite till och så vidare och så vidare. Detta var ivarjefall världssommaren hittills. Har fortfarande ångest att både Emmaboda och sommaren är über, känns rent ut sagt förjävligt. Aja. detta var det, kommer lite fler bilder sen från engångskamerorna som sagt!! 

sum 1


Måste ju börja med en bild från yran, bara för att jag tycker sommaren då. Bra dessutom! Vart efter det med sommarlov, Felix tog studenten, tog lite egobilder här och var, festade en del och åt en del, tog fula bilder (haha) och fina, jobbade i glassen, var i Göteborg med min familj, gick på Liseberg, shoppade(!), och så vidare och så vidare. Måste visa pics och berätta lite nästa vad jag gjorde resterande men det tar vi sen. ;DDDD

besta

 

Tisdag

 
Några bilder från i tisdags, hade en bra dag. Slutade tidigare, fikade med Julia, hittade ett par skor på 70% rea, 150kr var och det var våra, nu delar vi på dom, stört värt! Gick sedan på ica och köpte lite naturgodis och så vidare, sedan bio. Såg den nya skräckfilmen oh den var bra, good. Woop. Nu ska jag till skolan, råka försova mig bra. Hane

sundag vare ja

Oj, den här bloggen ser mer eller mindre nerlagd ut... Nej men man kan väl ta tag i detta nån gång, kan i alla fall visa lite bilder från ungefärligt beste sommaren nånsin, är hur nöjd som helst och skulle iprincip göra vad som helst för att fara tillbaka till Emmaboda blandannat på studs. Ungefär så bra har jag haft det:)
Lite andra pics en gifar och egobilder kommer uppkomma från bla engångskameror om en snar framtid. Hane

wilma stålhult ت  -