plz

 
give me tackr

måndag

 
Måndag. Ah, inte riktigt snabbast i stan, men har mycket att se framemot!! Onsdag och framåt tills söndag lär jag leva på bra. PUZZZZ

Dos


Ny håååre

 
Var hos frissan igår, TAAAADA!!!! är inte as van men är faktiskt nöjd, nu ska det sparas ut påriktigt(!!!!!) höhö för lite webcambilder men vad ska man göra då... 

Yesterdays

 
Några bildjävlar från igår. Var ute med Julia igår, det var väldigt trevligt, är sliten idag men jajaja. Ska på verket ikväll med Elvira och Cornelia (nice) så ska piggna till lite tänkte jag så ordnar det sig!!!

18

 
Besta kvällen

Trevliga dagar


Igår var det lite fest!

 
Igår fyllde Julia år, 18 dessutom!!!! Jag och ett härligt gäng tjejer var bjudna över till henne för middag, efterrätt och alkohol! Hade en svinrolig kväll faktiskt, tack och bock!!!! : D (säg till förresten om någon pic inte ska va kvar)

Lovpics

MIN KLÄNNNNNNING FICK JAG ÄNTLIGEN ANVÄNDA!!!!!!! HALLLELUUUUJAH va nöjd jag är över den
 
 
En jävla massa bilder från lovet och lite innan lovet. Hade kanske ett huuuur bra lov som helst, gud så bra. Älskar mina vänner helt enkelt.
Liiiiilla ångesten att ha skola idag kan jag meddela. BTW, endast en bild är i otakt med resten ligger eftersom, höhö. Aja, bloggen ligger rätt stilla så here you gooooo! 
 
har förvövrigt besta planerna för helgen, livet rullar med andra ord woopwoop

BRAA JÄVLA

 
En julklapp jag fick!!!!!!!!!! Maj månad innehåller alltså en rock festival och yran, kan ej bli bättre. Metallica 30 sedan yran 31 maj! helveteeee vilket jävla drömhelg jag kommer ha. Är så jävla nöjd. :)))))))))))) 

mina besta

Gud vilka människor. jag älskar er så mycket alltså

New years eve!!!!!

Lite bilder från nyår vi tog med Elviras systemkamera. Mychhhe bra kväll må jag säga! Fick va med mina allra bästa samtidigt under en kväll, aeee det riktigt nice! 

air max 1

 
Äntligen beställda :DDDDDDDD kommer väl på en vecka. Har velat om jag verkligen ska ha ett par, men nä jag ska fan ha dom!! 

wilma stålhult ت  -