olike


Midsommar

 
 
Midsommar igår! Hade askul faktiskt, femkamp, jacuzzi, middag och efterrättsfix osvosvosv. Var inte riktigt lika roligt att städa imorse men vi fick till det tillslut! Och nu är jag tyvärr väldigt sliten, nästintill helt död..

gaaals

 
Från en bra kväll i tisdags och från skolan hehe! Fina gals! 
 
Vi fyra och ett par pojkar var först hos mig iallafall sen drog vi till teg helt enkelt. Hade fan en bra kväll ändå allså! Annars har jag jobbat och hängt med dessa ^ och ikväll ska jag träffa Jullan! Bra med jävla sommarlov, happppiiii!!!!!!!

sista

 
Hej fellas!! Måndag och sista måndagen på ett bra tag som känns jobbig, sommarlooov imorn! Så jävla skönt. Den här sommaren kommer bli så sjukt bra känner jag så är nöjd, AAAAS NÖJD!!!!!

DEN HÄR HELGEENNnN!!!

Rockfingrar på varje j*vla bild? Då vet vi liksom
 
Har inte haft tråkigt en sekund i helgen, eller ja flygresan dit och hem var väl sådär, resten HELT JÄVLA FANTASTISKT! Metallica andra gången gillt (blygsamtskryt) var ju helt craziii, så sjukt nöjd. Sen yran var ju också så jävla roligt, lite för höga förväntningar dock men allt som allt = bäst! Nu väntas ett helt sommarlov ba och jag är sååååååå redo.

wilma stålhult ت  -